| FAPPZ PEF TF FŽP FLD FTZ IVP | Statky Lesy Vinařství | KTV OIKT SIC KAM | @ | English

ČZU WhitePages

Úvod Lidé na ČZU Předměty Útvary Projekty Akce
Vizualizace (b)

Lidé na ČZU

Abecední seznam

Ing. Kateřina Hanková ()

Kontakty
:: Konzultační hodiny ::
Kód předmětu Název předmětu
Citace

Method Development for Aminopyralid Residues Determination by Ultra-High-Performance Liquid Chromatography Coupled to Tandem Mass Spectrometry in Straw - , 2024

KUMKAR Pradeep; VERMA Chandani; HÝSEK Štěpán; PISE Manoj D.; ZOLTOWSKA Sonia; GOSAVI Sachin M.; MERCL Filip; BOŽIK Matěj; PRAUS Lukáš; HANKOVÁ Kateřina; RINN Radek; KLOUČEK Pavel; PETRTÝL Miloslav a KALOUS Lukáš. Contaminants and their ecological risk assessment in beach sediments and water along the Maharashtra coast of India: A comprehensive approach using microplastics, heavy metal(loid)s, pharmaceuticals, personal care products and plasticisers. Online. Science of the Total Environment. Amsterdam:Elsevier Science, roč. 892 (2023), s. 1-19. 0048-9697 Dostupné z: 10.1016/j.scitotenv.2023.164712

HANKOVÁ Kateřina; MARŠÍK Petr; ZUNOVÁ Tereza a PODLIPNÁ Radka. The Impact of Pesticide Use on Tree Health in Riparian Buffer Zone. Online. Toxics. Basel:MDPI AG, roč. 11 (2023), s. 1-14. 2305-6304 Dostupné z: 10.3390/toxics11030235

HANKOVÁ Kateřina; LUPOMĚSKÁ Petra; NOVÝ Pavel; VŠETEČKA Daniel; KLOUČEK Pavel; KOUŘIMSKÁ Lenka; HLEBOVA Miroslava a BOŽIK Matěj. Effect of Conventional Preservatives and Essential Oils on the Survival and Growth of Escherichia coli in Vegetable Sauces: A Comparative Study. Online. Foods. Basel:MDPI AG, roč. 12 (2023), s. 1-12. 2304-8158 Dostupné z: 10.3390/foods12152832

 
page foot