|
![]() |
:: Úřední hodiny :: |
Kód předmětu | Název předmětu |
---|
Citace |
---|
STŘELKOVÁ Tereza; BUŠINOVÁ Alena; JURKANINOVÁ Lucie; NOVÝ Pavel a KLOUČEK Pavel. Essential oils in vapour phase as antifungal agents in the cereal processing chain. Online. TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY. Praha:Neuveden, roč. 143 (2024), s. 0-0. 0924-2244 Dostupné z: 10.1016/j.tifs.2023.104293 |
The Use of Thyme and Lemongrass Essential Oils in Cereal Technology-Effect on Wheat Dough Behavior and Bread Properties - , 2024 |
Cereal ß-d-Glucans in Food Processing Applications and Nanotechnology Research - , 2024 |
Současný pohled na ß-D-glukany: Zdroje a možnosti modifikací - , 2024 |
Černá pšenice pro zdravější potravinářské výrobky - , 2024 |
The polysaccharide composition of grape pomace - , 2024 |
Uživatelské charakteristiky pšenice ze sklizně 2024 a kvalita malospotřebitelských balení mouky - , 2024 |
Výzkumný ústav rostlinné výroby, v. v. i.,Česká zemedělská univerzita v Praze. Celozrnná ovesná směs pro přípravu těstovin. DVOŘÁČEK, ING. PH.D. Václav; JURKANINOVÁ Lucie; JÁGR Michal a JELÍNEK Michael. PUV 2023-41269. Uděl.: 2023-12-01. |
{authors} {year}. {title}. {format} {edition}. {place}{publisher}, {isbn} {doi} |
{authors}. {title}. {format} {edition}. {place}{publisher}, {year}, {pages}, {isbn} {doi} |
HAVRLENTOVÁ Michaela; DVOŘÁČEK, ING. PH.D. Václav; JURKANINOVÁ Lucie a GREGUSOVÁ Veronika. Unraveling the Potential of ß-D-Glucans in Poales: From Characterization to Biosynthesis and Factors Affecting the Content. Online. Life-Basel. Basel:MDPI AG, roč. 13 (2023), s. 1-18. 2075-1729 Dostupné z: 10.3390/life13061387 |
Název | Poskytovatel | Trvání |
---|---|---|
Vztah skladby bílkovin ozimé pšenice z ekologického a konvenčního způsobu pěstování k technologické jakosti pšenice a možnostem využití | GAFAPPZ | 2006 - 2006 |
Vztah skladby bílkovin ke kvalitativním kritériím pšenice s ohledem na různé směry využití | MSM | 2005 - 2005 |