|
:: Úřední hodiny :: |
Kód předmětu | Název předmětu |
---|
Citace |
---|
Comparison of the energy intensity of table apple production in the Czech Republic - , 2023 |
DĚDINA, D. – ŠÁNOVÁ, P. – LAPUTKOVÁ, A. Evaluation of Czech fruit producers' environmental discrepancies. In AGRARIAN PERSPECTIVES XXVI. COMPETITIVENESS OF EUROPEAN AGRICULTURE AND FOOD SECTORS 13.09.2017, CULS Prague. Prague, Czech Republic: Czech Univerzity of Life Science, 2017. s. 49-56. |
DĚDINA, D. – ŠÁNOVÁ, P. – KADEŘÁVKOVÁ, A. Parents´ Attitudes to Introduction of Organic Food in School Catering. AGRIS on-line Papers in Economics and Informatics, 2014, roč. 6, č. 2, s. 21-30. ISSN: 1804-1930. |
DĚDINA, D. – ŠÁNOVÁ, P. Creating a Competitive Advantage by Developing an Innovative Tool to Assess Suppliers in Agri-Food Complex. Journal of Competitiveness, 2013, roč. vol. 5, č. Issue 3, s. 31-45. ISSN: 1804-171X. |
DĚDINA, D. – ŠÁNOVÁ, P. – KONRÁTOVÁ, A. Determinanty rozvoje vnitřního obchodu. Praha: Power Print Praha, 2012, 170s. ISBN 978-80-87415-58-0. Determinanty produkce a spotřeby medu ve vnitřním obchodu ČR, s. 30-34. |
DĚDINA, D. – ŠÁNOVÁ, P. – SAMEK, M. ANALÝZA DETERMINANTŮ PRODUKCE A SPOTŘEBY ČESKÉHO PIVA. Acta Universitatis Bohemiae Meridionales, The Scientific Journal for Economics, Management and Trade, 2010, roč. 2010, č. 4, s. 21 - 26. ISSN: 1212-3285. |
Název | Poskytovatel | Trvání |
---|