| FAPPZ PEF TF FŽP FLD FTZ IVP | Statky Lesy Vinařství | KTV OIKT SIC KAM | @ | English

ČZU WhitePages

Úvod Lidé na ČZU Předměty Útvary Projekty Akce
Vizualizace (b)

Lidé na ČZU

Abecední seznam

Diana Karina Baigts Allende, PhD. (22382)

Kontakty
  • Kancelář:
  • E-mail:
  • ČZU Linka:
    • +420 22438 3033
Položka:
:: Úřední hodiny ::
Kód předmětu Název předmětu
Citace

**METRI-OJEDA, J. – **SOLANA-LAVALLE, G. – **ROSAS-ROMERO, R. – **PALOU, E. – **RAMIREZ-RODRIGUES, M. – BAIGTS ALLENDE, D. Rapid screening of mayonnaise quality using computer vision and machine learning. Journal of Food Measurement and Characterization, 2023, roč. 17, č. 3, s. 2792-2804. ISSN: 2193-4134.

BAIGTS ALLENDE, D. – STATHOPOULOS, C. Overcoming obstacles in insect utilization. EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, 2023, roč. 249, č. 4, s. 849-860. ISSN: 1438-2377.

Use of Hibiscus sabdariffa by-Product to Enhance the Nutritional Quality of Pasta - , 2023

?Algas en mi comida? ?Es en serio? - , 2023

Monitoring of the Dehydration Process of Apple Snacks with Visual Feature Extraction and Image Processing Techniques - , 2022

Effect of Brown Seaweed (Macrocystis pyrifera) Addition on Nutritional and Quality Characteristics of Yellow, Blue, and Red Maize Tortillas - , 2022

Development and Characterization of a Low-Fat Mayonnaise Salad Dressing Based on Arthrospira platensis Protein Concentrate and Sodium Alginate - , 2022

Název Poskytovatel Trvání
 
page foot