| FAPPZ PEF TF FŽP FLD FTZ IVP | Statky Lesy Vinařství | KTV OIKT SIC KAM | @ | English

ČZU WhitePages

Úvod Lidé na ČZU Předměty Útvary Projekty Akce
Vizualizace (b)

Lidé na ČZU

Abecední seznam

Ing. Barbora Lampová ()

Kontakty
  • E-mail:
  • ČZU Linka:
    • +420 22438 2669
:: Úřední hodiny ::
Kód předmětu Název předmětu
Citace

Does the addition of edible insects affect the formation of acrylamide during bread baking? - , 2023

Effect of heat treatment of sardines and sprats on immunomodulatory activity in vitro - , 2023

Effect of heat treatment of sardines and sprats after fattening on cellular integrity - , 2023

Changes of lipophilic vitamins content after heat treatment in sardines and sprats - , 2023

Changes in Amino Acid Content During Heat Treatment of Sardines and Sprats - , 2023

The effect of processing on nutritional value of insects: the case study with mealworm and Jamaican field cricket. - , 2023

Changes of omega-3 and omega-6 fatty acids content in sardines and sprats after heat treatment - , 2023

The effect of Cannabis extracts on the adhesion of lactic acid bacteria in in vitro intestinal model - , 2023

LAMPOVÁ, B. – DOSKOČIL, I. – KOUŘIMSKÁ, L. – **KOPEĆ, A. N-3 polyunsaturated fatty acids may affect the course of COVID-19. Frontiers in Immunology, 2022, roč. 13, č. 2022, s. 1-12. ISSN: 1664-3224.

Název Poskytovatel Trvání
Mikroorganismy a jejich role při zlepšování zdraví živočichů GAFAPPZ 2023 - 2024
 
page foot