|
:: Úřední hodiny :: |
Kód předmětu | Název předmětu |
---|
Citace |
---|
SABOLOVÁ, M. Investigating purine and uric acid contents of various development stages of artificially reared edible insects. Journal of Insects as Food and Feed , 2023, roč. neuvedeno, č. 13 June 2022, s. 0-0. ISSN: 2352-4588. |
Does the addition of edible insects affect the formation of acrylamide during bread baking? - , 2023 |
Taurine content of insects used as feed - , 2023 |
Electrophoretic determination of chitin in insects - , 2023 |
A descriptive sensory evaluation of edible insects in Czechia: do the species and size matter? - , 2023 |
Detekce faktorů virulence u bakterií skupiny Bacillus cereus - , 2023 |
Taurin v hmyzu jako potravina a krmivo - , 2023 |
Vliv kulinárního zpracování na mikrobiologickou kvalitu potemníka moučného (Tenebrio molitor) - , 2023 |
Inclusion of rapeseed meal in feed for Jamaican field crickets: effects on feed conversion, nutritional value, and metabolome - , 2023 |
The effect of temperature on the nutritional quality and growth parameters of yellow mealworm larvae (Tenebrio molitor L.) - , 2023 |
Vliv teploty na nutriční hodnotu potemníka moučného (Tenebrio molitor L.) - , 2023 |
The effect of processing on nutritional value of insects: the case study with mealworm and Jamaican field cricket. - , 2023 |
Microbiological quality of edible insect products - , 2023 |
Změny stability potravin vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením - , 2023 |
Influence of the effect rapeseed cake in feed on nutritional quality of Gryllus assimilis - , 2023 |
Nutritional and sensory aspects of edible insects - , 2023 |
Nutritional duel of Gryllus assimilis or the effect of feed on nutritional values. - , 2023 |
Selected Non-Protein Nitrogen Compounds in Insects for Food and Feed Purposes - , 2023 |
ŠKVOROVÁ, P. – KOUŘIMSKÁ, L. – ŠVEJSTIL, R.Vliv kulinárního zpracování na mikrobiologickou kvalitu potemníka moučného (Tenebrio molitor). 2022, Sborník příspěvků 50. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin CzechFoodChem 2022, Praha 23. - 25. 5. 2022, s. 105-107, ISBN 978-80-7592-102-4. |
ŠKVOROVÁ, P. – ŠVEJSTIL, R. – KOUŘIMSKÁ, L.The effect of culinary processing on the microbiological quality of Tenebrio molitor. 2022, Book of Abstracts of the 6th International Conference on Metrology in Food and Nutrition „6th IMEKOFOODS“, Dubrovník 7. - 9. 11. 2022, s. 48, ISBN 978-953-7124-12-0. |
ŠKVOROVÁ, P. – KOUŘIMSKÁ, L.Změny stability potravin vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením. 2022, Zborník vedeckých prác XIX. vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou „Bezpečnosť a kontrola potravín“, Piešťany 6.4-8.4.2022, s. 143-151, ISBN 978-80-8266-007-7 . |
KOUŘIMSKÁ, L. – SABOLOVÁ, M. – KULMA, M. – ŠKVOROVÁ, P. – **VESELÁ, K. – KUREČKA, M.Are edible insects suitable for people suffering gout?. 2022, Book of Abstracts of the 6th International Conference on Metrology in Food and Nutrition „6th IMEKOFOODS“, Dubrovnik, 7-9th November 2022, s. 49, ISBN: 978-953-7124-12-0. |
KOUŘIMSKÁ, L. – SABOLOVÁ, M. – KULMA, M. – ŠKVOROVÁ, P. – **VESELÁ, K. – KUREČKA, M.Puriny a jejich metabolity v jedlém hmyzu. 2022, Sborník příspěvků, 50. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin CzechFoodChem 2022, 23.-25. 5. 2022, s. 13-17, ISBN 978-80-7592-102-4. |
KOUŘIMSKÁ, L. – SABOLOVÁ, M. – KULMA, M. – ŠKVOROVÁ, P. – **VESELÁ, K. – KUREČKA, M.Je jedlý hmyz vhodný pro jedince s metabolickým onemocněním dna?. 2022, Zborník vedeckých prác XIX. vedecké konferencie s medzinárodnou účasťou „Bezpečnosť a kontrola potravín“, Piešťany, 06.04.2022-08.04.2022, s. 109-114, ISBN 978-80-8266-007-7. |
ŠKVOROVÁ, P. – KOUŘIMSKÁ, L. – **ŠEVČÍK, R.Technologické zpracování jedlého hmyzu. 2021, Bezpečnosť a kvalita potravín - zborník vedeckých prác, XVIII. vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou „Bezpečnosť a kontrola potravín“, Piešťany 22-24. 9. 2021, p. 134-138. ISBN 978-80-552-2353-7. |
ŠKVOROVÁ, P. – KOUŘIMSKÁ, L. – KULMA, M. – KUREČKA, M.Influence of feed on nutritional quality Gryllus assimilis. 2021, Book of Abstracts of the INSECTA 2021 International Conference, Magdeburg, 8-9th September 2021, p. 77. ISSN 0947-7314. |
CAPOUCHOVÁ, I. – KOUŘIMSKÁ, L. – PAZDERŮ, K. – ŠKVOROVÁ, P. – BOŽIK, M. – **KONVALINA, P. – DVOŘÁK, P. – **DVOŘÁČEK, V. Fatty acid profile of new oat cultivars grown via organic and conventional farming. JOURNAL OF CEREAL SCIENCE, 2021, roč. 98, č. March 2021, s. 0-0. ISSN: 0733-5210. |
ŠKVOROVÁ, P. – KOUŘIMSKÁ, L.The effect of microwave treatment on quality and oxidation stability of nuts and almonds. 2020, The Book of Abstracts of the 5th International Conference on Metrology in Food and Nutrition „IMEKOFOODS 5“, Prague 16-18th September 2020, p. 64-65. ISBN 978-80-213-3036-8.. |
Název | Poskytovatel | Trvání |
---|---|---|
Bezpečné a funkční potraviny | GAFAPPZ | 2021 - 2022 |