**MOLČANOVÁ, L. – **TREML, J. – **BREZÁNI, V. – MARŠÍK, P. – KURHAN, S. – **TRÁVNÍČEK, Z. – **UHRIN, P. – **ŠMEJKAL, K. C-geranylated flavonoids from Paulownia tomentosa Steud. fruit as potential anti-inflammatory agents. Journal Of Ethnopharmacology, 2022, roč. 296, č. October 5, s. 0-0. ISSN: 0378-8741. |
SELVI, K. – KABUTEY, A. – GÜRDIL, G. – HERÁK, D. – KURHAN, S. – KLOUČEK, P. The Effect of Infrared Drying on Color, Projected Area, Drying Time, and Total Phenolic Content of Rose (Rose electron) Petals. Plants-BASEL, 2020, roč. 9, č. 2, s. 1-13. ISSN: 2223-7747. |
KURHAN, S. – KLOUČEK, P. – MARŠÍK, P. – JABLONSKÝ, I. – KOUDELA, M. Stanovení reziduí pyroxulamu a aminopyralidu pomocí LC-MS/MS, Assesment of pyroxulam and aminopyralid residues by LC-MS/MS, residues; straw; aminopyralid; pyroxulam, 2020, XX - Nepřiřazeno, A - Certifikovaná metodika (NmetC), Metodika residua, Terpenix s.r.o., 02365855, 26.11.2020, Pavel Klouček, jednatel, Svatý Jan 238/14, Únětice, 252 62, tel. 732 810 803, Hrubý zisk cca 4400,- za vzorek, C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů, Ministerstvo zemědělství České republiky, Těšnov 65/17, 11000 Praha 1, 09.12.2020, |
**BIYIKLI, M. – **AKOGLU, A. – KURHAN, S. – **TURAN AKOGLU, I. Effect of different Sous Vide cooking temperature-time combinations on the physicochemical, microbiological, and sensory properties of turkey cutlet. ..., 2020, roč. 20, č. 100204, s. 1-8. ISSN: N. |