| FAPPZ PEF TF FŽP FLD FTZ IVP | Statky Lesy Vinařství | KTV OIKT SIC KAM | @ | English

ČZU WhitePages

Úvod Lidé na ČZU Předměty Útvary Projekty Akce
Vizualizace (b)

Lidé na ČZU

Abecední seznam

Ing. Marie Eliášová (16946)

Kontakty
  • E-mail:
:: Úřední hodiny ::
Kód předmětu Název předmětu
Citace

ELIÁŠOVÁ, M. – KOTÍKOVÁ, Z. – LACHMAN, J. – ORSÁK, M. – **MARTÍNEK, P. Influence of baking on anthocyanin content in coloured-grain wheat bread. Plant, Soil and Environment, 2020, roč. 66, č. 8, s. 381-386. ISSN: 1214-1178.

CAPOUCHOVÁ, I. – BUREŠOVÁ, B. – PAZNOCHT, L. – ELIÁŠOVÁ, M. – PAZDERŮ, K. – **KONVALINA, P. – SATRANSKÝ, M. – **DVOŘÁČEK, V. Antioxidant activity and content of selected antioxidant compounds in grain of different oat cultivars. Plant, Soil and Environment, 2020, roč. 66, č. 7, s. 327-333. ISSN: 1214-1178.

ZRCKOVÁ, M. – CAPOUCHOVÁ, I. – PAZNOCHT, L. – ELIÁŠOVÁ, M. – DVOŘÁK, P. – **KONVALINA, P. – **JANOVSKÁ, D. – ORSÁK, M. – BEČKOVÁ, L. Variation of the total content of polyphenols and phenolic acids in einkorn, emmer, spelt and common wheat grain as a function of genotype, wheat species and crop year. Plant, Soil and Environment, 2019, roč. 65, č. 5, s. 260-266. ISSN: 1214-1178.

PAZNOCHT, L. – KOTÍKOVÁ, Z. – ŠULC, M. – LACHMAN, J. – ORSÁK, M. – ELIÁŠOVÁ, M. – **MARTINEK, P. Free and esterified carotenoids in pigmented wheat, tritordeum and barley grains. Food Chemistry, 2018, roč. 240, č. 1 February, s. 670-678. ISSN: 0308-8146.

ZRCKOVÁ, M. – CAPOUCHOVÁ, I. – ELIÁŠOVÁ, M. – PAZNOCHT, L. – PAZDERŮ, K. – DVOŘÁK, P. – **KONVALINA, P. – ORSÁK, M. – **ŠTĚRBA, Z. The effect of genotype, weather conditions and cropping system on antioxidant activity and content of selected antioxidant compounds in wheat with coloured grain. Plant, Soil and Environment, 2018, roč. 64, č. 11, s. 530-538. ISSN: 1214-1178.

CAPOUCHOVÁ, I. – ELIÁŠOVÁ, M. – PAZNOCHT, L. – ŠKEŘÍKOVÁ, A.Vliv genotypu a podmínek prostředí na obsah vybraných antioxidantů a technologickou jakost pšenice s barevným zrnem. 2018, Qualima 2018 Pardubice, 27. odborný seminar k jakosti potravinářských a krmivářských produktů 23.-24.10. 2018, roč. 27, s. 20-22. ISSN: 1213-5380.

ELIÁŠOVÁ, M. – PAZNOCHT, L. Total phenolic content and antioxidant activity of tritordeum wheat and barley. Agronomy Research, 2017, roč. Volume 15, č. Special Issue 2, s. 1287-1294. ISSN: 1406-894X.

ŠULC, M. – ELIÁŠOVÁ, M. – KOTÍKOVÁ, Z. – LACHMAN, J. Validation of a UHPLC-ESI-MS/MS Method for Anthocyanidin Quantification in Potato Tubers. Czech Journal of Food Sciences, 2017, roč. 35, č. 3, s. 223-228. ISSN: 1212-1800.

 
page foot