| FAFNR FEM FE FES FFWS FTA IEC | Statky Lesy Vinařství | KTV OIKT SIC KAM | @ | Česky

CULS WhitePages

Home CULS staff Subjects Sections & Offices Projects Events
Vizualizace (b)

Projects

Alphabetized List

Informace o projektu

Název projektu:
Dostupnost stravování pro celiaky (s bezlepkovou dietou) v provozovnách pohostinství v ČR a jejich společenská odpovědnost vůči sledované skupině spotřebitelů
Dostupnost stravování pro celiaky (s bezlepkovou dietou) v provozovnách pohostinství v ČR a jejich společenská odpovědnost vůči sledované skupině spotřebitelů
Řešitel:
doc. Ing. Daniela Šálková, Ph.D.
Trvání:
2014 - 2015
Číslo grantu:
20141033 (Interní číslo grantu: 11210/1312/3184)
Poskytovatel:
GA PEF (GA PEF)
 
page foot