| FAPPZ PEF TF FŽP FLD FTZ IVP | Statky Lesy Vinařství | KTV OIKT SIC KAM | @ | English

ČZU WhitePages

Úvod Lidé na ČZU Předměty Útvary Projekty Akce
Vizualizace (b)

Lidé na ČZU

Abecední seznam

MSc. Nujamee Ngasakul ()

Kontakty
  • E-mail:
:: Úřední hodiny ::
Kód předmětu Název předmětu
Citace

Edible Insect-Processing Techniques: a Strategy to Develop Nutritional Food Products and Novelty Food Analogs - , 2024

Applications of Deep Eutectic Solvents in the Recovery of Bioactive Compounds from Brewer Spent Grains - , 2024

KLOJDOVÁ Iveta; NGASAKUL Nujamee; KOZLU Ali a BAIGTS ALLENDE Diana Karina. Apple Pomace as a Functional Component of Sustainable Set-Type Yogurts. Online. LWT-Food Science and Technology. Amsterdam:Elsevier Science, roč. 211 (2024), s. 0-0. 0023-6438 Dostupné z: 10.1016/j.lwt.2024.116909

Impact of Eland Meat on the Nutritional, Sensorial Characteristics and Consumer's Acceptability of Meat Products - , 2024

STATHOPOULOS, C. – **AENGLONG, C. – NGASAKUL, N. – NGASAKUL, N. Characterization of novel calcium compounds from tilapia (Oreochromis niloticus) by-products and their effects on proliferation and differentiation of MC3T3-E1 cells. Journal of Functional Foods, 2023, roč. 100, č. 0, s. 0-0. ISSN: 1756-4646.

Název Poskytovatel Trvání
 
page foot