Citace |
DOSTALÍKOVÁ Lucie; CEPKOVA Petra Hlasna; JANOVSKA Dagmar; SVOBODA Pavel; JAGR Michal; DVORACEK Vaclav a VIEHMANNOVÁ Iva. Nutritional Evaluation of Quinoa Genetic Resources Growing in the Climatic Conditions of Central Europe. Online. Foods. Basel:MDPI AG, roč. 12 (2023), s. 0-0. 2304-8158 Dostupné z: 10.3390/foods12071440 |
**HLÁSNÁ ČEPKOVÁ, P. – DOSTALÍKOVÁ, L. – VIEHMANNOVÁ, I. – **JÁGR, M. – **JANOVSKÁ, D. Diversity of quinoa genetic resources for sustainable production: A survey on nutritive characteristics as influenced by environmental conditions. Frontiers in Sustainable Food Systems , 2022, roč. 6, č. 0, s. 0-0. ISSN: 2571-581X. |
DOSTALÍKOVÁ, L. – **JÁGR, M. – **HLÁSNÁ-ČEPKOVÁ, P. – VIEHMANNOVÁ, I. – **JANOVSKÁ, D. – **DVOŘÁČEK, V.Nontargeted metabolomic analysis of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) using UHPLC-Q-Orbitrap mass spectrometer. 2021, . |
DOSTALÍKOVÁ, L. – **HLÁSNÁ-ČEPKOVÁ, P. – VIEHMANNOVÁ, I. – **JANOVSKÁ, D. – **DVOŘÁČEK, V.Seed storage proteins in Chenopodium quinoa germplasm. 2021, . |
DOSTALÍKOVÁ, L. – **HLÁSNÁ-ČEPKOVÁ, P. – VIEHMANNOVÁ, I. – **JANOVSKÁ, D. – **DVOŘÁČEK, V.Hodnocení morfologických znaků a obsahu proteinu u genotypů quinoy (Chenopodium quinoa Willd.) pěstovaných v České republice. 2021, . |