|
:: Úřední hodiny :: |
Kód předmětu | Název předmětu |
---|
Citace |
---|
FOŘTOVÁ, J. – **DEL MAR CAMPO, M. – VALENTA, J. – NEEDHAM, T. – **ŘEHÁK, D. – **LEBEDOVÁ, N. – **BARTOŇ, L. – KLOUČEK, P. – BUREŠ, D. Preferences and acceptance of Czech and Spanish consumer regarding beef with varying intramuscular fat content. Meat Science, 2022, roč. 192, č. OCT, s. 1-7. ISSN: 0309-1740. |
**LEBEDOVÁ, N. – BUREŠ, D. – NEEDHAM, T. – FOŘTOVÁ, J. – **ŘEHÁK, D. – **BARTOŇ, L. Histological composition, physiochemical parameters, and organoleptic properties of three muscles from Fleckvieh bulls and heifers. Meat Science, 2022, roč. 188, č. 2, s. 1-9. ISSN: 0309-1740. |
BUREŠ, D. – **BARTOŇ, L. – FOŘTOVÁ, J. – **LEBEDOVÁ, N. Vliv proteinové složky krmiva na kvalitu masa býků českého strakatého skotu. ..., 2022, roč. 32, č. 6, s. 37-42. ISSN: N. |
BUREŠ, D. – FOŘTOVÁ, J. – **LEBEDOVÁ, N. – **BARTOŇ, L. Existují rozdíly ve vnímání organoleptických vlastností hovězího masa s různým obsahem tuku mezi českými a španělskými konzumenty?. ..., 2021, roč. 32, č. 3, s. 39-42. ISSN: N. |
BUREŠ, D. – FOŘTOVÁ, J. – **LEBEDOVÁ, N. – **BARTOŇ, L. Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností tuzemskými konzumenty. ..., 2020, roč. 75, č. 2, s. 30-35. ISSN: N. |
FOŘTOVÁ, J. – **BUREŠ, D. – **BARTOŇ, L. – LEBEDOVÁ, N. Physical attributes, chemical composition and sensory analysis of three muscles from heifers and bulls of Fleckvieh cattle. In IOP Conference Series Materials Science and Engineering 420(1):012065 19.07.2018, Medan, Indonézie. Indonézie: IOP Publishing, 2018. s. 1-7. |
**BUREŠ, D. – **BARTOŇ, L. – LEBEDOVÁ, N. – FOŘTOVÁ, J. Výkrmnost, složení jatečného těla a kvalita masa býků a jalovic českého strakatého skotu. Maso, 2018, roč. , č. , s. 0-0. ISSN: 1210-4086. |
Název | Poskytovatel | Trvání |
---|