| FAPPZ PEF TF FŽP FLD FTZ IVP | Statky Lesy Vinařství | KTV OIKT SIC KAM | @ | English

ČZU WhitePages

Úvod Lidé na ČZU Předměty Útvary Projekty Akce
Vizualizace (b)

Lidé na ČZU

Abecední seznam

Ing. Barbora Lampová ()

Kontakty
  • E-mail:
  • ČZU Linka:
    • +420 22438 2669
:: Úřední hodiny ::
Kód předmětu Název předmětu
Citace

Selective Cytotoxicity of Medical Cannabis (Cannabis sativa L.) Extracts Across the Whole Vegetation Cycle Under Various Hydroponic and Nutritional Treatments - , 2024

{authors} {year}. {title}. {format} {edition}. {place}{publisher}, {isbn} {doi}

{authors} {year}. {title}. {format} {edition}. {place}{publisher}, {isbn} {doi}

{authors} {year}. {title}. {format} {edition}. {place}{publisher}, {isbn} {doi}

{authors} {year}. {title}. {format} {edition}. {place}{publisher}, {isbn} {doi}

{authors} {year}. {title}. {format} {edition}. {place}{publisher}, {isbn} {doi}

{authors} {year}. {title}. {format} {edition}. {place}{publisher}, {isbn} {doi}

{authors} {year}. {title}. {format} {edition}. {place}{publisher}, {isbn} {doi}

BUREŠOVÁ Barbora; KOTÍKOVÁ Zora; PAZNOCHT Luboš; LACHMAN Jaromír; PODHORECKÁ Klára; MARTINEK Petr; KUREČKA Michal; ŠKVOROVÁ Petra; LAMPOVÁ Barbora a KOUŘIMSKÁ Lenka. Does the addition of edible insects affect the formation of acrylamide during bread baking?. Online. Journal of Insects as Food and Feed . Neuveden:Neuveden, roč. 9 (2023), s. 1565-1576. 2352-4588 Dostupné z: 10.1163/23524588-20230016

LAMPOVÁ, B. – DOSKOČIL, I. – KOUŘIMSKÁ, L. – **KOPEĆ, A. N-3 polyunsaturated fatty acids may affect the course of COVID-19. Frontiers in Immunology, 2022, roč. 13, č. 2022, s. 1-12. ISSN: 1664-3224.

Název Poskytovatel Trvání
Mikroorganismy a jejich role při zlepšování zdraví živočichů GAFAPPZ 2023 - 2024
 
page foot