| FAPPZ PEF TF FŽP FLD FTZ IVP | Statky Lesy Vinařství | KTV OIKT SIC KAM | @ | English

ČZU WhitePages

Úvod Lidé na ČZU Předměty Útvary Projekty Akce
Vizualizace (b)

Lidé na ČZU

Abecední seznam

Bc. Dora Petříčková ()

Kontakty
  • E-mail:
:: Úřední hodiny ::
Kód předmětu Název předmětu
Citace

KULMA Martin; ŠKVOROVÁ Petra; PETŘÍČKOVÁ Dora a KOUŘIMSKÁ Lenka. A descriptive sensory evaluation of edible insects in Czechia: do the species and size matter?. Online. International Journal of Food Properties. New York:Marcel Dekker, roč. 26 (2023), s. 218-230. 1094-2912 Dostupné z: 10.1080/10942912.2022.2161569

SABOLOVÁ Monika; KULMA Martin; PETŘÍČKOVÁ Dora; KLETEČKOVÁ Kateřina a KOUŘIMSKÁ Lenka. Changes in purine and uric acid content in edible insects during culinary processing. Online. Food Chemistry. Oxford:Elsevier Science, roč. 403 (2023), s. 1-8. 0308-8146 Dostupné z: 10.1016/j.foodchem.2022.134349

{authors} {year}. {title}. {format} {edition}. {place}{publisher}, {isbn} {doi}

KULMA, M. – PETŘÍČKOVÁ, D. – KUREČKA, M. – KOTÍKOVÁ, Z. – TÁBORSKÝ, J. – MICHLOVÁ, T. – KOUŘIMSKÁ, L. Effect of carrot supplementation on nutritional value of insects: a case study with Jamaican field cricket (Gryllus assimilis) . Journal of Insects as Food and Feed , 2022, roč. 8, č. 6, s. 621-629. ISSN: 2352-4588.

**WEBER, N. – KOUŘIMSKÁ, L. – KULMA, M. – PETŘÍČKOVÁ, D. – **SEUFERT, F. – **RYCHLIK, M. Folate contents in insects as promising food components quantified by stable isotope dilution. Frontiers in Nutrition, 2022, roč. 9, č. September 2022, s. 0-0.

KUREČKA, M. – KULMA, M. – PETŘÍČKOVÁ, D. – PLACHÝ, V. – KOUŘIMSKÁ, L. Larvae and pupae of Alphitobius diaperinus as promising protein alternatives. EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, 2021, roč. 247, č. 10, s. 2527-2532. ISSN: 1438-2377.

PETŘÍČKOVÁ, D. – KOUŘIMSKÁ, L. – **FERUSOVÁ, Ž. – FAMĚRA, O.The effect of the addition of cricket flour on the quality of bakery products. 2020, .

Název Poskytovatel Trvání
 
page foot