|
![]() |
:: Úřední hodiny :: |
Kód předmětu | Název předmětu |
---|
Citace |
---|
ORSÁK, M. – KOTÍKOVÁ, Z. – PODHORECKÁ, K. – LACHMAN, J. – **KASAL, P. Acrylamide formation in red-, purple- and yellow-fleshed potatoes by frying and baking. JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, 2022, roč. 110, č. Jul, s. 0-0. ISSN: 0889-1575. |
PODHORECKÁ, K. – **BORKOVÁ, M. – **ŠULC, M. – **SEYDLOVÁ, R. – **DRAGOUNOVÁ, H. – **ŠVEJCAROVÁ, M. – **PEROUTKOVÁ, J. – **ELICH, O. Somatic Cell Count in Goat Milk: An Indirect Quality Indicator. Foods, 2021, roč. 10, č. 5, s. 1-11. ISSN: 2304-8158. |
Název | Poskytovatel | Trvání |
---|---|---|
Vybrané faktory ovlivňující kvalitu kozího mléka | GAFAPPZ | 2022 - 2023 |
Vliv počtu somatických buněk a fáze laktace na kvalitu kozího mléka | GAFAPPZ | 2019 - 2020 |