| FAPPZ PEF TF FŽP FLD FTZ IVP | ŠZP ŠLP VS | KTV OIKT SIC KAM | @ | English

ČZU WhitePages

Úvod Lidé na ČZU Předměty Útvary Projekty Akce
Vizualizace (b)

Lidé na ČZU

Abecední seznam

Ing. Lucie Kejdová Rysová (19633)

Kontakty
  • E-mail:
  • ČZU Linka:
    • +420 22438 2966
  • Kancelář:
  • www:
:: Úřední hodiny ::
Kód předmětu Název předmětu
Citace

RYSOVÁ, L. – LEGAROVÁ, V. – PACÁKOVÁ, Z. – **HANUŠ, O. – **NĚMEČKOVÁ, I. – **KLIMEŠOVÁ, M. – HAVLÍK, J. Detection of bovine milk adulteration in caprine milk with N-acetyl carbohydrate biomarkers by using 1H nuclear magnetic resonance spectroscopy. Journal of Dairy Science, 2021, roč. 104, č. 9, s. 9583-9595. ISSN: 0022-0302.

LIŠKA, M. – RYSOVÁ, L. – LEGAROVÁ, V. Mýty a fakta o mléku. Náš chov, 2021, roč. 2 2021, č. 2, s. 39-41. ISSN: 0027-8068.

ŠEBOVÁ, A. – RYSOVÁ, L. – LEGAROVÁ, V. Co jste o buvolím mléku nevěděli. Náš chov, 2021, roč. 62021, č. 6, s. 20-22. ISSN: 0027-8068.

RYSOVÁ, L. – LEGAROVÁ, V. – GAŠPARÍK, M. – DUCHÁČEK, J. – PYTLÍK, J. – CODL, R. – STÁDNÍK, L. Změny v systému zasušování dojnice. Náš chov, 2021, roč. 81, č. 7, s. 39-42. ISSN: 0027-8068.

**HANUŠ, O. – **KUČERA, J. – **SAMKOVÁ, E. – **NĚMEČKOVÁ, I. – **ČÍTEK, J. – **KOPEC, T. – **FALTA, D. – **NEJESCHLEBOVÁ, H. – RYSOVÁ, L. – **KLIMEŠOVÁ, M. – **ELICH, O. Raw cow milk protein stability under natural and technological conditions of environment by analysis of variance. Foods, 2021, roč. 10 , č. 9, s. 1-15. ISSN: 2304-8158.

**HANUŠ, O. – **ŘÍHA, J. – **NEJESCHLEBOVÁ, H. – RYSOVÁ, L. – LEGAROVÁ, V. – **TICHOVSKÝ, P. – **KOPECKÝ, J. – **JEDELSKÁ, R. Změny technologických vlastností mléka a jeho IR spekter při významné redukci počtu somatických buněk. Mlékařské listy - Zpravodaj, 2021, roč. 32, č. 6, s. 15-23. ISSN: 1212-950X.

**HANUŠ, O. – LEGAROVÁ, V. – RYSOVÁ, L. – **NEJESCHLEBOVÁ, H.Vzdělávací Workshop pro pracovníky Chovatelského družstva Impuls a Společnosti pro kontrolu užitkovosti. 2021, .

RYSOVÁ, L. – LEGAROVÁ, V. – **HANUŠ, O. – **NĚMEČKOVÁ, I.Výroční průběžná zpráva projektu NAZV QK 1920222. 2021, Nové spolehlivé metody detekce falšování kozího a ovčího mléka a mléčných výrobků - QK1920222, výroční zpráva. Projekt výzkumu a vývoje řešený v programu VaV pro Ministerstvo zemědělství II je realizovaný v letech 2019 - 2021, 12 str..

RYSOVÁ, L. – LEGAROVÁ, V.Výroční průběžná zpráva projektu NAZV QK 1920222. 2020, Výroční zpráva 2020. Projekt QK1920222 "Nové spolehlivé metody detekce falšování kozího a ovčího mléka a mléčných výrobků". Poskytovatel MZe. 6 s..

**HANUŠ, O. – RYSOVÁ, L. – **NĚMEČKOVÁ, I. – LEGAROVÁ, V. – **KUČERA, J. – **KLIMEŠOVÁ, M. – **JEDELSKÁ, R. – **KOPECKÝ, J. – **NEJESCHLEBOVÁ, L. Změny technologických vlastností mléka malých přežvýkavců v důsledku falšování mlékem kravským. Mlékařské listy - Zpravodaj, 2020, roč. 31, č. 6, s. 4-13. ISSN: 1212-950X.

**HANUŠ, O. – **NĚMEČKOVÁ, I. – RYSOVÁ, L. – LEGAROVÁ, V. – **KOPECKÝ, J. Možnosti identifikace falšování syrového mléka. Mlékařské listy - Zpravodaj, 2019, roč. 177, č. 6, s. 1-7. ISSN: 1212-950X.

Název Poskytovatel Trvání
 
page foot