| FAPPZ PEF TF FŽP FLD FTZ IVP | ŠZP ŠLP VS | KTV OIKT SIC KAM | @ | English

ČZU WhitePages

Úvod Lidé na ČZU Předměty Útvary Projekty Akce
Vizualizace (b)

Lidé na ČZU

Abecední seznam

Ing. Monika Sabolová, Ph.D. (12576)

Kontakty
Položka:
:: Úřední hodiny ::
Kód předmětu Název předmětu
Citace

KOUŘIMSKÁ, L. – **KOTRBOVÁ, V. – KULMA, M. – **ADÁMKOVÁ, A. – **MLČEK, J. – SABOLOVÁ, M. – HOMOLKOVÁ, D. Attitude of assessors in the Czech Republic to the consumption of house cricket Acheta domestica L. – A preliminary study. Czech Journal of Food Sciences, 2020, roč. 38, č. 1, s. 72-76. ISSN: 1212-1800.

ŽATEČKA, L. – SABOLOVÁ, M. Personalizovaná výživa . Výživa a potraviny, 2020, roč. , č. 4, s. 104-106. ISSN: 1211-846X.

SABOLOVÁ, M. – KOUŘIMSKÁ, L. Vitamin C and nitrates contents in fruit and vegetables from farmers' markets and supermarkets. Potravinárstvo, 2020, roč. 14, č. 2020, s. 1124-1130. ISSN: 1337-0960.

SABOLOVÁ, M. – **ZEMAN, V. – **LEBEDOVÁ, G. – **DOLEŽAL, M. – SOUKUP, J. – **RÉBLOVÁ, Z. Relationship between the fat and oil composition and their initial oxidation rate during storage. Czech Journal of Food Sciences, 2020, roč. 38, č. 6, s. 404-409. ISSN: 1212-1800.

SABOLOVÁ, M. – KOUŘIMSKÁ, L. Káva a hodnocení její kvality . Výživa a potraviny, 2019, roč. , č. , s. 149-151. ISSN: 1211-846X.

KOUŘIMSKÁ, L. – SABOLOVÁ, M. – **HORČIČKA, D. – **RYS, S. – BOŽIK, M. Lipid content, fatty acid profile, and nutritional value of new oat cultivars. JOURNAL OF CEREAL SCIENCE, 2018, roč. 84, č. November, s. 44-48. ISSN: 0733-5210.

SABOLOVÁ, M. – **CZORNYJ, Š. – **FIŠNAR, J. – **DOLEŽAL, M. – **SOSNOVÁ, D. – **MATĚJKOVÁ, K. – **RÉBLOVÁ, Z. Tocochromanol content in commercially prepared fried foods . Czech Journal of Food Sciences, 2018, roč. 36, č. 5, s. 392-402. ISSN: 1212-1800.

**FIŠNAR, J. – SABOLOVÁ, M. – **RÉBLOVÁ, Z. Relationship Between Tocopherols Depletion and Polymerised Triacylglycerols Formation During Heating of Vegetable Oils. Czech Journal of Food Sciences, 2018, roč. 36, č. 6, s. 441-451. ISSN: 1212-1800.

**NEVRZALOVÁ, A. – KOUŘIMSKÁ, L. – SABOLOVÁ, M. Alergenní vlastnosti různých druhů mlék. Výživa a potraviny, 2017, roč. 2017, č. 6, s. 146-150. ISSN: 1211-846X.

Název Poskytovatel Trvání
 
page foot