| FAPPZ PEF TF FŽP FLD FTZ IVP | ŠZP ŠLP VS | KTV OIKT SIC KAM | @ | English

ČZU WhitePages

Úvod Lidé na ČZU Předměty Útvary Projekty Akce
Vizualizace (b)

Lidé na ČZU

Abecední seznam

Ing. Monika Sabolová, Ph.D. (12576)

Kontakty
Kód předmětu Název předmětu
Citace

KOUŘIMSKÁ, L. – SABOLOVÁ, M. – **HORČIČKA, D. – **RYS, S. – BOŽIK, M. Lipid content, fatty acid profile, and nutritional value of new oat cultivars. JOURNAL OF CEREAL SCIENCE, 2018, roč. 84, č. November, s. 44-48. ISSN: 0733-5210.

SABOLOVÁ, M. – **CZORNYJ, Š. – **FIŠNAR, J. – **DOLEŽAL, M. – **SOSNOVÁ, D. – **MATĚJKOVÁ, K. – **RÉBLOVÁ, Z. Tocochromanol content in commercially prepared fried foods . Czech Journal of Food Sciences, 2018, roč. 36, č. 5, s. 392-402. ISSN: 1212-1800.

**FIŠNAR, J. – SABOLOVÁ, M. – **RÉBLOVÁ, Z. Relationship Between Tocopherols Depletion and Polymerised Triacylglycerols Formation During Heating of Vegetable Oils. Czech Journal of Food Sciences, 2018, roč. 36, č. 6, s. 441-451. ISSN: 1212-1800.

**NEVRZALOVÁ, A. – KOUŘIMSKÁ, L. – SABOLOVÁ, M. Alergenní vlastnosti různých druhů mlék. Výživa a potraviny, 2017, roč. 2017, č. 6, s. 146-150. ISSN: 1211-846X.

Název Poskytovatel Trvání
 
page foot