|
![]() |
Položka: | |
---|---|
:: Úřední hodiny :: |
Kód předmětu | Název předmětu |
---|
Citace |
---|
MALÁ, L. – LALOUČKOVÁ, K. – HOVORKOVÁ, P. – SKŘIVANOVÁ, E. Susceptibility of Aeromonas hydrophila to medium-chain fatty acids and their monoesters . Scientia Agriculturae Bohemica, 2020, roč. 51, č. 2, s. 58-64. ISSN: 1211-3174. |
LALOUČKOVÁ, K. – MALÁ, L. – **SLANIČKOVÁ, P. – SKŘIVANOVÁ, E. In vitro antimicrobial effect of palm oils rich in medium-chain fatty acids against mastitis-causing Gram-positive bacteria. Czech Journal of Animal Science, 2019, roč. 64, č. 8, s. 325-331. ISSN: 1212-1819. |
LALOUČKOVÁ, K. – SKŘIVANOVÁ, E. Antibiotic Resistance in Livestock Breeding: A Review. Scientia Agriculturae Bohemica, 2019, roč. , č. , s. 15-22. ISSN: 1211-3174. |
**ČERMÁK, L. – **VLČKOVÁ, J. – SKŘIVANOVÁ, E. – LALOUČKOVÁ, K. – **ENGLMAIEROVÁ, M. Effect of Genotype on Ileal and Caecal Microbiota in Pasture-Reared Dominant Cockerels. Scientia Agriculturae Bohemica, 2019, roč. , č. , s. 89-95. ISSN: 1211-3174. |
HOVORKOVÁ, P. – LALOUČKOVÁ, K. – SKŘIVANOVÁ, E. Determination of In Vitro Antibacterial Activity of Plant Oils Containing Medium-Chain Fatty Acids against Gram-Positive Pathogenic and Gut Commensal Bacteria. Czech Journal of Animal Science, 2018, roč. 63, č. 3, s. 119-125. ISSN: 1212-1819. |
LALOUČKOVÁ, K. – SKŘIVANOVÁ, E. – HOVORKOVÁ, P.Study on antibacterial properties of edible oils containing medium-chain fatty acids. 2018, Proceedings of reviewed scientific papers NutriNET2018, Brno, 24.05.2018, s. 66-76, ISBN 978-80-7509-600-5. |
SKŘIVANOVÁ, E. – HOVORKOVÁ, P. – LALOUČKOVÁ, K.The study on antibacterial activity of plant oils containing medium-chain fatty acids. 2016, Poster Abstract Food Micro, 19.-22.6.2016 Dublin, Ireland, s.559.. |
Název | Poskytovatel | Trvání |
---|---|---|
Vliv mléčných oligosacharidů na střevní bakterie | GAFAPPZ | 2017 - 2019 |