| FAPPZ PEF TF FŽP FLD FTZ IVP | Statky Lesy Vinařství | KTV OIKT SIC KAM | @ | English

ČZU WhitePages

Úvod Lidé na ČZU Předměty Útvary Projekty Akce
Vizualizace (b)

Lidé na ČZU

Abecední seznam

Ing. Luboš Paznocht, Ph.D. (13845)

Kontakty
Položka:
:: Úřední hodiny ::
Kód předmětu Název předmětu
Citace

Artificial Polyploidization Enhances Morphological, Physiological, and Biological Characteristics in Melothria scabra Naudin - , 2024

BUREŠOVÁ, B. – PAZNOCHT, L. – JAROŠOVÁ, V. – DOSKOČIL, I. – **MARTINEK, P. The Effect of Boiling and in Vitro Digestion on the Carotenoid Content of Colored-grain Wheat. ..., 2023, roč. 115, č. , s. 1-7. ISSN: N.

KOTÍKOVÁ Zora; BUREŠOVÁ Barbora; CAPOUCHOVÁ Ivana; PAZNOCHT Luboš; BENEDIKTOVÁ Vendula; LACHMAN Jaromír a KONVALINA Petr. Tocol content in oat varieties grown under different environmental conditions and farming systems. Online. JOURNAL OF CEREAL SCIENCE. Praha:Neuveden, roč. 113 (2023), s. 0-0. 0733-5210 Dostupné z: 10.1016/j.jcs.2023.103733

BUREŠOVÁ Barbora; KOTÍKOVÁ Zora; PAZNOCHT Luboš; LACHMAN Jaromír; PODHORECKÁ Klára; MARTINEK Petr; KUREČKA Michal; ŠKVOROVÁ Petra; LAMPOVÁ Barbora a KOUŘIMSKÁ Lenka. Does the addition of edible insects affect the formation of acrylamide during bread baking?. Online. Journal of Insects as Food and Feed . Neuveden:Neuveden, roč. 9 (2023), s. 1565-1576. 2352-4588 Dostupné z: 10.1163/23524588-20230016

SARDELLA Claudia; BUREŠOVÁ Barbora; KOTÍKOVÁ Zora; MARTINEK Petr; MELONI Raffaela; PAZNOCHT Luboš; VANARA Francesca a BLANDINO Massimo. Influence of Agronomic Practices on the Antioxidant Compounds of Pigmented Wheat (Triticum aestivum spp. aestivum L.) and Tritordeum (× Tritordeum martinii A. Pujadas, nothosp. nov.) Genotypes. Online. Journal of Agricultural and Food Chemistry. Washington:Amer. Chemical Soc., roč. 71 (2023), s. 13220-13233. 0021-8561 Dostupné z: 10.1021/acs.jafc.3c02592

ŠULC, M. – KOTÍKOVÁ, Z. – PAZNOCHT, L. – LACHMAN, J. Changes in Carotenoid Profile during Potato (Solanum tuberosum L.) Tuber Maturation. AMERICAN JOURNAL OF POTATO RESEARCH, 2021, roč. 98, č. 2, s. 85-92. ISSN: 1099-209X.

BUREŠOVÁ, B. – PAZNOCHT, L. – KOTÍKOVÁ, Z. – GIAMPAGLIA, B. – **MARTINEK, P. – LACHMAN, J. Changes in carotenoids and tocols of colored-grain wheat during unleavened bread preparation. JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, 2021, roč. 103, č. , s. 1-8. ISSN: 0889-1575.

PAZNOCHT, L. – BUREŠOVÁ, B. – KOTÍKOVÁ, Z. – **MARTINEK, P. Carotenoid content of extruded and puffed products made of colored-grain wheats. Food Chemistry, 2021, roč. 340, č. mar, s. 0-0. ISSN: 0308-8146.

**MARTÍNEK, P. – **CHYTRÁ, H. – LACHMAN, J. – ORSÁK, M. – KOTÍKOVÁ, Z. – PAZNOCHT, L. – **DOBROVOLSKAYA, O. – **WATANABE, N. – **NATABAI, Y. – **BOBKOVÁ, L. AF Zora winter wheat variety - statement of authorship, AF Zora winter wheat variety - statement of authorship, new winter wheat variety; firsf European variety with back colour grain; anthocyanins; antioxidant activity; health benefits, 2021, XX - Nepřiřazeno, C - Odrůda, AF Zora wheat variety, ČSN EN ISO 14001, QK 19110343 New wheat traits to Improve Adaptional Potential ln Global Environment Size, RO 1118 Long-term Concept of Research Organization Development, Agro test, Ltd, 25328859, CZ - Česká republika, A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence, N - Nevyžaduje se, A - Výše vyčerpané části z celkových uznaných nákladů na dosažení výsledku je menší nebo rovna 5 mil. Kč

PAZNOCHT, L. – KOTÍKOVÁ, Z. – BUREŠOVÁ, B. – LACHMAN, J. – **MARTINEK, P. Phenolic acids in kernels of different coloured-grain wheat genotypes. Plant, Soil and Environment, 2020, roč. 66, č. 2, s. 57-64. ISSN: 1214-1178.

CAPOUCHOVÁ, I. – BUREŠOVÁ, B. – PAZNOCHT, L. – ELIÁŠOVÁ, M. – PAZDERŮ, K. – **KONVALINA, P. – SATRANSKÝ, M. – **DVOŘÁČEK, V. Antioxidant activity and content of selected antioxidant compounds in grain of different oat cultivars. Plant, Soil and Environment, 2020, roč. 66, č. 7, s. 327-333. ISSN: 1214-1178.

ZRCKOVÁ, M. – CAPOUCHOVÁ, I. – PAZNOCHT, L. – ELIÁŠOVÁ, M. – DVOŘÁK, P. – **KONVALINA, P. – **JANOVSKÁ, D. – ORSÁK, M. – BEČKOVÁ, L. Variation of the total content of polyphenols and phenolic acids in einkorn, emmer, spelt and common wheat grain as a function of genotype, wheat species and crop year. Plant, Soil and Environment, 2019, roč. 65, č. 5, s. 260-266. ISSN: 1214-1178.

PAZNOCHT, L. – KOTÍKOVÁ, Z. – ORSÁK, M. – LACHMAN, J. – **MARTINEK, P. Carotenoid changes of colored-grain wheat flours during bun-making. Food Chemistry, 2019, roč. 277, č. , s. 725-734. ISSN: 0308-8146.

ZRCKOVÁ, M. – CAPOUCHOVÁ, I. – ELIÁŠOVÁ, M. – PAZNOCHT, L. – PAZDERŮ, K. – DVOŘÁK, P. – **KONVALINA, P. – ORSÁK, M. – **ŠTĚRBA, Z. The effect of genotype, weather conditions and cropping system on antioxidant activity and content of selected antioxidant compounds in wheat with coloured grain. Plant, Soil and Environment, 2018, roč. 64, č. 11, s. 530-538. ISSN: 1214-1178.

PAZNOCHT, L. – KOTÍKOVÁ, Z. – ŠULC, M. – LACHMAN, J. – ORSÁK, M. – ELIÁŠOVÁ, M. – **MARTINEK, P. Free and esterified carotenoids in pigmented wheat, tritordeum and barley grains. Food Chemistry, 2018, roč. 240, č. 1 February, s. 670-678. ISSN: 0308-8146.

CAPOUCHOVÁ, I. – ELIÁŠOVÁ, M. – PAZNOCHT, L. – ŠKEŘÍKOVÁ, A.Vliv genotypu a podmínek prostředí na obsah vybraných antioxidantů a technologickou jakost pšenice s barevným zrnem. 2018, Qualima 2018 Pardubice, 27. odborný seminar k jakosti potravinářských a krmivářských produktů 23.-24.10. 2018, roč. 27, s. 20-22. ISSN: 1213-5380.

ELIÁŠOVÁ, M. – PAZNOCHT, L. Total phenolic content and antioxidant activity of tritordeum wheat and barley. Agronomy Research, 2017, roč. Volume 15, č. Special Issue 2, s. 1287-1294. ISSN: 1406-894X.

ŠULC, M. – KOTÍKOVÁ, Z. – PAZNOCHT, L. – PIVEC, V. – HAMOUZ, K. – LACHMAN, J. Changes in anthocyanidin levels during the maturation of color-fleshed potato (Solanum tuberosum L.) tubers. Food Chemistry, 2017, roč. 237, č. , s. 981-988. ISSN: 0308-8146.

PAZNOCHT, L. – VODIČKOVÁ, H. – LE MINH, P. – NOVÁKOVÁ, K. – ZÁMEČNÍKOVÁ, B. – KOTÍKOVÁ, Z. – MIHOLOVÁ, D. – NAVRÁTIL, T. Influence of Cadmium on its Metabolism and Changes of Content of Nutritionally Important Compounds in Spring Barley . In Modern Electrochemical Methods XXXV, Collection of Conference Proceedings Jetřichovice. Praha: BEST SERVIS, USTI NAD LABEM, 2015. s. 166-169.

 
page foot