| FAPPZ PEF TF FŽP FLD FTZ IVP | ŠZP ŠLP VS | KTV OIKT SIC KAM | @ | English

ČZU WhitePages

Úvod Lidé na ČZU Předměty Útvary Projekty Akce
Vizualizace (b)

Lidé na ČZU

Abecední seznam

Ing. Luboš Paznocht (13845)

Kontakty
Kód předmětu Název předmětu
Citace

PAZNOCHT, L. – KOTÍKOVÁ, Z. – ŠULC, M. – LACHMAN, J. – ORSÁK, M. – ELIÁŠOVÁ, M. – **MARTINEK, P. Free and esterified carotenoids in pigmented wheat, tritordeum and barley grains. Food Chemistry, 2018, roč. 240, č. 1 February, s. 670-678. ISSN: 0308-8146.

ZRCKOVÁ, M. – CAPOUCHOVÁ, I. – ELIÁŠOVÁ, M. – PAZNOCHT, L. – PAZDERŮ, K. – DVOŘÁK, P. – **KONVALINA, P. – ORSÁK, M. – **ŠTĚRBA, Z. The effect of genotype, weather conditions and cropping system on antioxidant activity and content of selected antioxidant compounds in wheat with coloured grain. Plant, Soil and Environment, 2018, roč. 64, č. 11, s. 530-538. ISSN: 1214-1178.

CAPOUCHOVÁ, I. – ELIÁŠOVÁ, M. – PAZNOCHT, L. – ŠKEŘÍKOVÁ, A.Vliv genotypu a podmínek prostředí na obsah vybraných antioxidantů a technologickou jakost pšenice s barevným zrnem. 2018, Qualima 2018 Pardubice, 27. odborný seminar k jakosti potravinářských a krmivářských produktů 23.-24.10. 2018, roč. 27, s. 20-22. ISSN: 1213-5380.

ELIÁŠOVÁ, M. – PAZNOCHT, L. Total phenolic content and antioxidant activity of tritordeum wheat and barley. Agronomy Research, 2017, roč. Volume 15, č. Special Issue 2, s. 1287-1294. ISSN: 1406-894X.

ŠULC, M. – KOTÍKOVÁ, Z. – PAZNOCHT, L. – PIVEC, V. – HAMOUZ, K. – LACHMAN, J. Changes in anthocyanidin levels during the maturation of color-fleshed potato (Solanum tuberosum L.) tubers. Food Chemistry, 2017, roč. 237, č. , s. 981-988. ISSN: 0308-8146.

PAZNOCHT, L. – VODIČKOVÁ, H. – LE MINH, P. – NOVÁKOVÁ, K. – ZÁMEČNÍKOVÁ, B. – KOTÍKOVÁ, Z. – MIHOLOVÁ, D. – NAVRÁTIL, T. Influence of Cadmium on its Metabolism and Changes of Content of Nutritionally Important Compounds in Spring Barley . In Modern Electrochemical Methods XXXV, Collection of Conference Proceedings Jetřichovice. Praha: BEST SERVIS, USTI NAD LABEM, 2015. s. 166-169.

 
page foot