| FAPPZ PEF TF FŽP FLD FTZ IVP | ŠZP ŠLP VS | KTV OIKT SIC KAM | @ | English

ČZU WhitePages

Úvod Lidé na ČZU Předměty Útvary Projekty Akce
Vizualizace (b)

Lidé na ČZU

Abecední seznam

Helga Johana Hernandez, Ph.D. (15101)

Kontakty
  • Telefon:
    • +420 22438 2179
  • E-mail:
  • Kancelář:
  • Skype:
    • sinala14
Kód předmětu Název předmětu
Citace

HERNANDEZ, H. – FRAŇKOVÁ, A. – KLOUČEK, P. – BANOUT, J. The Effect of the Application of Thyme Essential Oil on Microbial Load During Meat Drying. Journal of visualized experiments : JoVE, 2018, roč. , č. 133, s. 1-7. ISSN: 1940-087X.

HERNANDEZ, H. – FRAŇKOVÁ, A. – SÝKORA, T. – KLOUČEK, P. – KOUŘIMSKÁ, L. – KUČEROVÁ, I. – BANOUT, J. The effect of oregano essential oil on microbial load and sensory attributes of dried meat. Journal of the Science of Food and Agriculture, 2017, roč. 97, č. 1, s. 82-87. ISSN: 0022-5142.

HERNANDEZ, H. – CLARAMOUNT RUIZ, D. – KUČEROVÁ, I. – BANOUT, J. The effects of modified blanching and oregano essential oil on drying kinetics and sensory attributes of dried meat. JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 2017, roč. 41, č. 5 - e13161, s. 1-9. ISSN: 0145-8892.

HERNANDEZ, H. – BANOUT, J. – FRAŇKOVÁ, A. – KLOUČEK, P. Podtyp: Příspěvek ve sborníku (mimo kategorie RIV); Using of Natural Preservatives for Meat Drying and Storage. 2014, Tropentag 2014, Bridging the gap between increasing knowledge and decreasing resources 17.-19.9. 2014, roč. 16, s. 411. ISBN: 978-80-213-2481-7.

LEUNER, O. – HAVLÍK, J. – HUMMELOVÁ, J. – HERNANDEZ, H. – KOKOŠKA, L. Podtyp: Příspěvek ve sborníku (mimo kategorie RIV); Proyeccion de fitoestrogenos en legumbres no comunes. 2014, CIBIA 9 - Congreso Iberoamericano de Ingeniería de Alimentos, Jan 13-16, 2014, Valencia, Spain, Contribution num. 366.

HERNANDEZ, H.; idPublikace = 66848; Název: Design of Multi-product / Multi-period Closed-Loop Reverse Logistics Network Using a Genetic Algorithm -- Neexistuje podtyp publikace --

Název Poskytovatel Trvání
 
page foot