Název akce: | |
---|---|
Potraviny a jejich příspěvek ke zdravému životnímu stylu | |
Typ: | |
Konference | |
Datum konání: | |
24. 5. 2021 - 26. 5. 2021 Uložit do kalendáře | |
Pořádající útvar: | |
Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky | |
Garant: | Kontaktní osoba: |
prof. Ing. Eva Vlková, Ph.D. | prof. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D. |
Místo konání: | |
online | |
Web: | |
https://www.af.czu.cz/cs/r-7181-aktuality-fappz/potraviny-a-jejich-prispevek-ke-zdravemu-zivotnimu-stylu.html | |
Informace: | |
Symposium je určeno zejména pro pracovníky potravinářských, zemědělských a navazujících oborů z vědecko-výzkumných, kontrolních a vzdělávacích institucí, výrobní praxe a obchodních společností. Program je orientován na trendy a novinky ze světa chemie a analýzy potravin a potravinářských surovin, výživy, potravinářských technologií, legislativy a kontroly jakosti. Jednacími jazyky jsou čeština, slovenština a angličtina. |