| FAPPZ PEF TF FŽP FLD FTZ IVP | Statky Lesy Vinařství | KTV OIKT SIC KAM | @ | English

ČZU WhitePages

Úvod Lidé na ČZU Předměty Útvary Projekty Akce
Vizualizace (b)

Akce

Aktuální akce

Informace o akci

» Zpět na vyhledávání
« Zpět na archiv

Název akce:
Potraviny a jejich příspěvek ke zdravému životnímu stylu
Typ:
Konference
Datum konání:
24. 5. 2021 - 26. 5. 2021         Uložit do kalendáře Uložit do kalendáře
Pořádající útvar:
Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky
Garant: Kontaktní osoba:
prof. Ing. Eva Vlková, Ph.D. prof. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
Místo konání:
online
Web:
https://www.af.czu.cz/cs/r-7181-aktuality-fappz/potraviny-a-jejich-prispevek-ke-zdravemu-zivotnimu-stylu.html
Informace:
Symposium je určeno zejména pro pracovníky potravinářských, zemědělských a navazujících oborů z vědecko-výzkumných, kontrolních a vzdělávacích institucí, výrobní praxe a obchodních společností. Program je orientován na trendy a novinky ze světa chemie a analýzy potravin a potravinářských surovin, výživy, potravinářských technologií, legislativy a kontroly jakosti. Jednacími jazyky jsou čeština, slovenština a angličtina.
 
page foot